AZULEN CREME€22,95

De Webecos Azulen Cream is een dag- en nachtverzorging van Webecos voor de gevoelige en onzuivere huid.
De kalmerende en verzachtende eigenschappen van deze cream kalmeren de huid. De ontstekingswerende eigenschappen van de werkstoffen in deze cream doen de huid die last heeft van onzuiverheden en puistjes helpen te herstellen.
De huid zal er na gebruik van deze cream rustiger en kalmer uitzien. Ontstekingen zal minder snel terug komen.

HYFAC – €24,95

De Webecos Hyfac is een hydraterende 24 uurs crème voor de vochtarme huid en droge huid. De huid wordt met deze dagcrème voorzien van extra vocht en vochtvasthoudende bestandsdelen. De talgklierfunctie van de huid wordt ondersteund en de gehele aanzien van de huid zal worden verbeterd.

COLLAVITAL E CREME – €26,95

De Webecos Collavital E cream is een herstellende crème voor de rijpere huid. De werkstoffen in deze crème helpen de rijpere huid te herstellen en de verouderde huid in betere conditie te brengen. De crème hydrateert de huid en brengt de vochthuishouding van de huid weer in balans. De regenererende en de vitaliserende eigenschappen van deze crème helpen het verouderingsproces van de huid te vertragen.
Zeer geschikt voor het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering en om de rijpere huid te voeden en in betere conditie te brengen.

ALOE VERA DAG CREME – €21,95

De Webeos Aloe Vera Day Cream is een beschermende dagcrème voor de normale huid. Deze crème hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid. De beschermende werking van deze dagcrème helpt de huid om infecties tegen te gaan. Dit maakt deze dagcrème zeer geschikt voor de normale en gecombineerde huid. Zeer geschikt om onder de make-up te dragen.

ALOE VERA NACHT CREME – €22,95

De Webecos Aloe Vera Night Cream is een voedende nachtcrème voor de normale huid en vochtarme huid. Deze crème hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid. De voedende eigenschappen van deze nachtcrème helpen de huid te herstellen gedurende de nacht en brengen de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid weer in balans.

MYOX DAG CREME – €35,95 

De Webecos Myox Day Cream is een dagcrème voor de ouder wordende en rijpere huid. Deze dagcrème is ontwikkelt om rimpels te verminderen en de huid te revitaliseren. De Myox Day Cream gaat het huidverouderingsproces tegen en helpt bij het verkrijgen van een zichtbaar strakkere en egale huid. Naast het verbeteren van de huid, beschermt deze dagcrème de huid ook gedurende de dag met een UV-filter. De huid is hiermee beschermt door veroudering van de huid door UV-straling.
De huid wordt bij gebruikvan deze dagcrème zichtbaar gladder en gezichtrimpels zullen minder worden. De huid krijgt een jonge en frisse uitstraling. Voor een voedende nachtverzorging, probeer de Myox Night Cream!

MYOX NACHT CREME – €39,95 

De Webecos Myox Night Cream is een voedende nachtcrème voor de ouder wordende en rijpere huid. Naast de Myox day Cream is er ook de aanvullende nachtcrème, die de huid voedt en helpt herstellen gedurende de nacht. Deze nachtcrème is de perfecte aanvulling op de dagverzorging, omdat hij dezelfde eigenschappen heeft en hij de huid gereed maakt voor de verzorgende bescherming van overdag.
De huid wordt bij gebruikvan deze nachtcrème zichtbaar gladder en gezichtrimpels zullen minder worden. De huid krijgt een jonge en frisse uitstraling.

HYDRADERM – €29,95 

De Webecos Hydraderm is een gel met een hoge concentratie aan werkstoffen speciaal voor de droge en ruwe huid. De gel werkt herstellend op de droge huid, de vochthuishouding van de huid wordt in balans gebracht en de huid wordt voorzien van voldoende vochtvasthoudende bestandsdelen. De Ceramiden in de Hydraderm zorgen ervoor dat de huid niet verslapt en uitdroogt. De spankracht van de huid zal verbetert worden en de huid zal er gladder en egaler uitgaan zien. De huid wordt veerkrachtiger en steviger!

LIPOGEL – €26,95 

De Webecos Lipogel day & night herstellende gel met een hoog concentratie werkstoffen speciaal voor de vochtarme en rijpere huid. De Liposomen in deze gel verstevigen de huid, de bestandsdelen dringen door tot diep in de huid en voeden de huid. De elasticiteit en spankracht van de huid zal toenemen. Dit in combinatie met het herstellen van de vochtbalans, zorgt ervoor dat rimpeltjes door droogte en een gebrek aan spankracht worden gereduceerd. De huid zal er gladder en gezonder uitgaan zien!

HYDROVITAL GEL MASK 

De Webecos Hydrovital Gel Mask is een hydraterend masker voor de rijpere huid. Dit masker voedt de huid met natuurlijke bestandsdelen die de huid hydrateren en stimuleren. Door de hydraterende eigenschappen van dit masker worden lijntje door uitdroging van de huid voorkomen. Het masker stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleert en de huid er gladder en strakker uit gaat zien! Het masker is vooral geschikt voor de rijpere huid.

EYE MAKE-UP REMOVER – €15,95 

De Webecos Eye Make-up Remover is een milde reiniging voor de gevoelige huid rondom de ogen. 
Verwijdert op een milde en zachte manier de oog make-up. Tevens heeft de bisobolol in deze reiniging een kalmerende werking op de oogleden.

EYE CONTOUR CREME – €19,95 

De Webecos Eye Contour Day Cream is een actief verzorgende en beschermende creme voor de huid rondom de ogen. Deze verzorgende en beschermende creme is bedoeld voor de verzorging van de oogzone gedurende de dag. Deze verzorging ontspant de oogleden en verbetert de spankracht van de huid, zodat de huid rondom de ogen er beter en strakker uitziet. Houd de vochthuishouding van de huid in balans en gaat rimpelvorming tegen.

AZULEN CLEANSING OIL  – €21,95 

De Webecos Azulen Cleansing Oil is een milde reinigingsolie voor de reiniging van de huid en het verwijderen van make-up. Zeer geschikt voor de droge, gevoelige en vochtarme huid. Deze Cleansing Oil heeft een verzachtende werking op de huid en brengt de huid in balans voor de opvolgende verzorging.

AZULEN LOTION – €20,95 

De Webecos Azulen lotion is een verzorgende lotion voor de gevoelige en rijpere huid. De lotion verwijdert de laatste restjes vuil en make-up van de huid en brengt de huid in balans voor de opvolgende verzorgende. Doordat deze lotion de huid kalmeert en in balans brengt, is de huid beter in staat om de werkstoffen uit een opvolgende verzorging op te nemen. De lotion is fris geparfumeerd en speciaal voor de gevoelige en rijpere huid.

BLOSSOM LOTION – €19,95 

De Blossom Lotion is een verzorgende en verfrissende lotion voor de normale en vochtarme huid.
Deze lotion verwijdert het laatste vuil en make-up van de huid en brengt de huid in balans. Doordat de huid in balans wordt gebracht, kan de huid de werkstoffen in de opvolgende verzorging beter opnemen. Met Oranjebloesem, Kamille en andere plantaardige extracten voor een fris en weldadig gevoel.

GENTIAN LOTION – €19,95 

De Webecos Gentian Lotion is een milde lotion voor de gecombineerde huid. Door haar milde adstringerende werking, ontsmet deze lotion de huid en brengt hij de huid in balans. De huid wordt met deze lotion klaar gemaakt voor de opname van de werkstoffen uit een opvolgende dag- of nachtverzorging.

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@salon-affinity.nl of bel/app naar 0626350139.

Klik hier voor al onze andere producten!