Nagelstudio in Veldhoven

U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn een deel van uw visitekaartje. Bij kennismaking komen zij vaak het eerst in contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven een zelfverzekerd gevoel. Affinity biedt u de mogelijkheid dit gevoel iedere dag weer te beleven door uw nagels te verzorgen, te verstevigen of  te verlengen en maakt daarbij enkel gebruik van topmerken zoals CND, Young Nails, Spa Ritual, IBX en Vinylux. Wij verwelkomen u graag in onze nagelstudio in Veldhoven (Zeelst).

Acryl- / Gelnagels

Acrylnagels

Acryl wordt gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Acryl bestaat uit een liquid (vloeistof) en een poeder. Als deze worden samengebracht ontstaat een stroperig bolletje. Met gebruik van een penseel wordt het bolletje acryl op de nagel aangebracht en gemodelleerd.

Nadat de acryl voldoende is uitgehard wordt de nagel in model gevijld. Voor een mooie afwerking wordt de nagel na het vijlen gepolijst en van een glanslaag, nagellak of Shellac voorzien. Dit geeft een mooie natuurlijke glans of kleur aan uw nagel. Het voordeel van acrylnagels is dat deze enorm stevig zijn en daardoor minder kwetsbaar.

Gelnagels

Gel wordt gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Gel is een stroperig product wat direct op de nagel gemodelleerd. De gelnagels worden uitgehard onder een UV/LED- lamp. Het voordeel van gelnagels is dat deze flexibeler zijn.

Nabehandeling

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje acryl en daarom dienen uw nagels om de 3 a 4 weken te worden bijgewerkt. Dit is afhankelijk van hoe snel uw natuurlijke nagel groeit.

CND Shellac

CND SHELLAC zorgt voor ruim twee à drie weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND SHELLAC is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is.

CND SHELLAC wordt eenvoudig verwijderd in 8 minuten met de CND Offly fast zonder te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames!

Manicure

Uw handen zijn altijd zichtbaar. Hoe fijn is het deze optimaal verzorgd te hebben? Manicure is een verzorgende behandeling voor handen en nagels.

De behandeling bestaat uit het verstevigen, verzorgen en onderhouden van de natuurlijke nagel, nagelriemen, handen en onderarmen.  Affinity biedt diverse manicurebehandelingen met optioneel een  paraffinebad. Bij een paraffinepakking worden uw handen ondergedompeld in een wasachtige vloeibare stof waardoor een waslaagje ontstaat om de hand. Het parafine zorgt voor heerlijk zachte en goed doorbloede handen en helpt droge handen en kloofjes te voorkomen.

Keuze uit een basis, uitgebreide manicure of een luxe manicure van Spa Ritual(veganistisch)

Nagelbijten

Veel mensen bijten op hun nagels waardoor de nagels er niet mooier op worden en wondjes rond de nagels kunnen ontstaan.

Nagels kunnen tot ver in het nagelbed zijn afgekloven wat een beschadigd nagelbed tot gevolg heeft. Hierdoor kunnen zeer eenvoudig infectieproblemen ontstaan.

Een uitstekende manier om van u nagelbijten af te komen is door uw natuurlijke nagel te voorzien van een laagje acryl of gel. De acryl of gel is steviger zodat u al snel zult stoppen met bijten en uw natuurlijke nagel krijgt de gelegenheid om te herstellen. Uw acrylnagels of gelnagels zien er natuurlijk direct verzorgd uit. Bij regelmatig nabehandelen zal uw nagelbed gaan herstellen zodat uw nagels steeds mooier worden.

Bruidsnagels

Natuurlijk moeten uw nagels er op de mooiste dag van uw leven perfect uitzien! Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van naturel, French manicure, Shellac tot glitters of nailart. Wij kunnen dit volledig naar uw eigen wens invullen.

Gaat u trouwen of heeft u een bruiloft, voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor diverse bruidsarrangementen inclusief o.a. een schoonheidsbehandeling en visagie, bent u bij Affinity  aan het juiste adres

Teennagels

Houdt u van een mooi kleurtje op uw tenen of heeft u traumateennagels, bladdert uw nagellak er snel af of heeft u geen tijd om uw teennagels te lakken? Dan is  acryl, gel of Shellac op teennagels echt wat voor u!

U kunt kiezen uit ruim 100 verschillende kleuren of een mooie French pedicure op uw tenen. U loopt er dus heel het jaar verzorgd en trendy bij.

Versteviging natuurlijke nagel

IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen en sterker te maken van binnenuit. Het is doorzichtig en wordt als lak op de nagel aangebracht. IBX dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliën en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (zelfs beschadigde plekken) aan elkaar. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. U zult het verschil vanaf de eerste behandeling al merken.
It’s time to treat yourself!
It’s time to treat yourself!