Slenx Multimedia

Slenx is een Multimedia bedrijf dat klanten voorziet van opvallende en gebruiksvriendelijke websites, waaronder deze van Affinity (!), tot (iOS en Android) apps, van strakke brochures tot hangend-blijvende zakelijke belettering, van bizarre foto’s tot meeslepende video’s. Daarnaast heeft Slenx sterke, directe connecties met fabrikanten in China, Pakistan en Mexico om uw bedrijf van de meest unieke (en indien gewenst volledige custom-made) give-aways en campagne uplifters te voorzien. Een alles-in-een pakket zoals Ziggo het zou noemen!

Iets in gedachten waar we je mee kunnen helpen? Simpel: stuur een berichtje naar Sam van de Wiel (via MailLinkedIn of WhatsApp) of geef een belletje (0655706057) en leg Sam je briljante plan of aanvraag uit!

Videofelicitaties.nl

Een persoonlijke videoboodschap van vrienden, familie en bekenden als blijvende herinnering!

Wie is videofelicitaties:
Videofelicitaties verhuurt videozuilen voor o.a. bruiloften, babyborrels, jubilarissen en zakelijke events. Een videozuil is het digitale gastenboek voor op evenementen en is de meest originele manier om personen te feliciteren en/of te bedanken.

Genodigden kunnen eenvoudig een videoboodschap inspreken in beeld en geluid op een tijdstip dat hun dat uitkomt. Alle boodschappen worden door videofelicitaties gebundeld en op een creatieve manier op DVD of USB gebrand en toegezonden. Een unieke herinnering voor later!

http://www.videofelicitaties.nl