Schoonheidssalon in Veldhoven

U kunt er stralend uitzien, ongeacht uw leeftijd. Het heeft allemaal te maken met liefde voor uw gezicht. Want een frisse, gezonde uitstraling begint en eindigt met een goede dagelijkse verzorging. Iedere huid kan soms wel eens een extra oppepper gebruiken.

Wanneer de zomerzon of de winterkou uw huid teveel belast of wanneer u iets speciaals te vieren heeft en u er op uw allerbest uit wil zien dan bent u bij Affinity aan het juiste adres.

Affinity biedt een volledig assortiment  schoonheidsbehandelingen, ontharingstechnieken, wimpers- en wenkbrauwen verven en werkt enkel met topmerken zoals Chi, Webecos en Dr Tadlea.

Het professionele team geeft u persoonlijke aandacht een laat de behandeling “uw” moment zijn. Dit samen met de ontspannen sfeer in de salon, maakt elke behandeling tot een ware traktatie voor u en uw huid!

Choco treatment (Dr Tadlea)

Welke vrouw houdt er niet van Chocolade?

De chocolade gezichtsbehandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, vapozone, intensieve scrub, epileren, olie massage en een voedend chocolade masker. Dit alles met een heerlijke chocoladegeur die direct zorgt voor een gelukzalig gevoel.

Chocolade bevat bestanddelen die zorgen voor een verjongende, verfrissende en stralende huid. Belangrijk werkende stoffen zijn cacoaboter (hydraterend, verzachtend en voedend) en hoge waarde van polyfenolen en flavonoiden die een antioxiderende werking hebben.

Cranberry treatment ( Dr Tadlea )

Deze (voorjaars)behandeling is goed toe te passen om de huid voor te bereiden voor de zomer. De huid word eerst gereinigd en gescrubd. Daarna volgt een massage met een heerlijke crème die de huid zijdezacht maakt en de doorbloeding stimuleert. We sluiten af met een voedend masker en een dagverzorging. Het epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen in deze behandeling.

Aroma therapie

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen met gebruikmaking van essentiële oliën. De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op de cliënt overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in het lichaam.

De aromatherapie gezichtsbehandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, lysing, vapozone, verwijderen onzuiverheden ,epileren, uitgebreide massage, masker en dagverzorging. De te gebruiken oliën worden aangepast op uw huidtype, gemoedstoestand en gezondheid.

Bio Sensitive

De Bio Sensitive gezichtsbehandeling is gebaseerd op een oriëntaalse kruidenscrub en een zachte ginger honey massage.

De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, intensieve scrub, vapozone, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen en een Ginger Honey massage gevolgd door een gezichtsmasker. De aangename geur van Ginger stimuleert de zintuigen en zorgt voor een opgewekt gevoel. Gedurende het masseren wordt de huid door de Ginger Honey zijdezacht. Het Bio Sensitive gezichtsmasker is een regenererend en vochtregulerend masker dat overgevoelige reacties van de huid helpt te voorkomen en de vitaliteit van de huidcellen verhoogt.

Reinigende behandeling

De reinigende gezichtsbehandeling heeft als doel het reinigen van de gezichtshuid en is uitermate geschikt voor de onzuivere huid. Voor de reinigende gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van producten die specifiek zijn ingesteld op de verschillende huidtypes. Bij iedere gezichtsbehandeling wordt vooraf een huidanalyse gemaakt en gekeken wat de huid op dat moment nodig heeft.

De behandeling start met een dieptereiniging gevolgd door een peeling. Vervolgens worden de poriën van de huid door middel van hete doeken en vapozone geopend. Daarna worden onzuiverheden verwijderd. Aansluitend volgt een masker om de gezichtshuid te laten helen en te geven wat het nodig heeft. Tot slot wordt een verzorgende dagcrème aangebracht.

Caviar behandeling

Caviar repareert de huid, brengt langdurig vocht in de huid, regelt de celstofwisseling en verhoogt de weerstand van de huid, waardoor de huidstructuur aanmerkelijk verbeterd wordt. Op korte termijn heeft u een stralende teint, gladde huid en fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. De Caviar behandeling is zeer geschikt voor de vochtarme huid en stimuleert de collageen aanmaak van de huid.

Caviar behandeling  is een intensieve behandeling. Na de oppervlakte reiniging en stoombad  wordt een reinigingsmasker aangebracht waardoor uw huid tot diep in de poriën gereinigd wordt. Uw huid is dan in staat om alle werkzame stoffen optimaal te absorberen. Aansluitend word een sterke concentratie van de Caviar Lifting serum in de huid gemasseerd. We sluiten af met een  masker.

Epileren

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met epileren, eventueel gecombineerd met harsen, krijg je gelukkig wel die perfecte wenkbrauwen.

Ongewenste haren worden op precieze wijze door middel van een pincet vanaf de wortel verwijderd.

Verven wimpers & wenkbrauwen

De uitstraling van het gezicht wordt grotendeels bepaald door de wenkbrauwen en wimpers. Een wenkbrauwvorm die goed bij het gezicht past is daarom een vereiste voor een mooie uitstraling. Een te hoge wenkbrauw geeft bijvoorbeeld direct een verbaasde- en ene te lage een norse uitstraling.

Heb je van nature geen weelderige wimpers, lichte wenkbrauwhaartjes of geen volle wenkbrauwen? Of heb je geen zin meer om iedere dag lang voor de spiegel te staan voor een perfecte wenkbrauwlijn, dan is het verven van je wimpers en wenkbrauwen de oplossing.

Iedere dag een perfecte sprekende uitstraling en geen zorgen meer over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen.

Harsen

Overbeharing is een irritatie bij veel mannen en vrouwen. Veel vrouwen ervaren het ontharen van benen en oksels als een telkens terugkerend vervelend probleem en vinden het maar een heel gedoe. Vooral in de lente als de bikini uit de kast wordt gehaald, zijn velen ten einde raad. Maar niet alleen vrouwen willen van hun lichaamsbeharing af, ook mannen storen zich steeds meer aan de haren op borst en rug. Affinity helpt u doeltreffend en zo pijnloos mogelijk van uw overtollige beharing af. Wij harsen bovenlippen, wenkbrauwen, benen, oksels , rug en bikinilijn.
It’s time to treat yourself!
It’s time to treat yourself!