Visagie & Bruidsarrangement in Veldhoven

Visagie

Heb jij binnenkort een feest, date, gala, foto-shoot, evenement, bruiloft of een andere speciale gelegenheid? En wil jij zonder zorgen en met volvertrouwen genieten en stralen op deze dag?

Affinity is gespecialiseerd op het gebied van visagie en maakt daarbij enkel gebruik van de beste make-up tools (penselen, sponsjes, etc) en beschikt over de mooiste make-up producten van professionele merken zoals make-up studio. Bij aanvang wordt uw huid geanalyseerd en tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken.

Het advies wordt afgestemd op uw huid, (kleding)stijl en persoonlijke wensen. De gebruikte producten zijn desgewenst in de salon te koop

Bruids make-up

Op de mooiste dag van je leven sta je de gehele dag in de spotlights. Je wilt dan de allerbeste versie van jouzelf zijn…. en daar kan Affinity je bij helpen.

Affinity past de bruidsmake-up aan op je wensen, jurk en het seizoen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een maand voor de bruiloft word je uitgenodigd voor een proefmake-up. Tijdens deze afspraak gaan we je bruidsmake-up geheel volgens jouw wensen vorm geven. Maar zeker zo belangrijk vinden wij dat we samen een goede klik hebben zodat jij je helemaal op je gemak voelt en het volste vertrouwen hebt in Affinity.

Het eindresultaat wordt vastgelegd in een make-up schema, zodat op de dag zelf alles volgens wens verloopt. De make-up begint met een ampul, welke zorg draagt voor fixatie en het waterproof maken van de make-up.  De make-up die tijdens de proefsessie vastgelegd is, wordt aangebracht en afgedekt met een fixatiespray. Op deze manier kun je de gehele trouwdag en -avond in de spotlights blijven staan, zonder je zorgen te hoeven maken over de make-up.

Bruidsarrangementen

Affinity biedt voor de mooiste dag van uw leven een compleet bruidsarrangement aan, bestaande uit o.a. een proefmake-up, schoonheidsbehandeling naar keuze, een complete set nagels (gel of acryl), een bruidsmake-up en op de dag zelf inclusief ampul.

Ongeveer een maand voor de bruiloft wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een proefmake-up. Tijdens deze afspraak gaan we uw bruidsmake-up geheel volgens uw wensen vorm geven. Het eindresultaat wordt vastgelegd in een make-up schema, zodat op de dag zelf alles volgens wens verloopt. Een week voor de bruiloft wordt er een afspraak ingepland voor de door u gekozen gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling worden alle onzuiverheden verwijderd en aan het einde wordt een verzorgende dagcrème aangebracht die uw huid (weer) doet stralen. Uiteraard worden tijdens deze behandeling ook uw wenkbrauwen netjes in vorm geëpileerd, en indien gewenst geverfd.

Op de trouwdag zelf wordt( indien gewenst bij u op locatie) de bruidsmake-up verzorgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor familieleden de make-up te verzorgen.

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheden kunt u contact opnemen middels telefoonnummer 040-2544985.

It’s time to treat yourself!
It’s time to treat yourself!