VOLUSPA 2 EN 5 WICK GLAZEN GEURKAARSEN IN DE GEUREN MOSO BAMBOO EN GILT POMANDER & HINOKI!

Voluspa is echte handgemaakte Californische luxe. Exquise geuren, coole, kleurrijke, herbruikbare containers die we in huis ontwerpen en perfect samengestelde kaarsen vormen de ruggengraat van wie we zijn. Onze ingrediënten zijn zeldzaam, wereldwijd ingekocht en van fijne geurkwaliteit. Elk ingrediënt draagt ​​bij aan een exclusief unieke geur die veel verder gaat dan die van typische warenhuiskaarsen. Dat is de reden waarom we zo’n cult- en beroemdheidsvolgeling hebben voor onze geuren. Voluspa heeft nog nooit een kaars verkocht die we niet zelf hebben gemaakt. Dit is een feit waar we altijd trots op zijn geweest, en niet iets dat veel andere merken kunnen claimen.”

–Traci en Troy Arntsen, makers van Voluspa

Specificaties per glazen geurkaars:

  • 2-wick hearth glazen kaarsen: brandtijd: 60 uur!
  • 5-wick grootste glazen kaarsen: brandtijd: 250 uur!
  • 2-wick hearth glazen kaarsen: €59,95 
  • 5-wick grootste glazen kaarsen: €299,95

5 wick candle Moso Bamboo:

Noten van Moso Bamboo, zwarte musk en Japanse cipres. Ons klassieke ontwerp van glazen potten met reliëf krijgt een update met veeleisende Japanse inspiratie. Mooie tinten glinsteren terwijl de vlam de delicate reliëfdruk verlicht. Je zult de pot graag gebruiken voor sieraden, bloemen of decoratie, lang nadat de kaars is verdwenen.

2 wick heart candle Gilt Pomander & Hinoki:

Noten van Golden Spiced Pomander, Holly Berries, Cardamon & Japanese Hinoki. Een fluweelzachte, soepele fusie om gouden momenten van het seizoen te vieren – met gekruide kardemom, met kruidnagel bezaaide citruspomander, hulstbessen, kalmerend Japans cederhout, gouden amber en vanillestokjes. Een altijd gedenkwaardige, meditatieve melange, of het nu gaat om het inspireren van rust en een reis van spiritueel welzijn of om te delen voor een luxe geschenk – het is altijd zo goed als goud.

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@salon-affinity.nl of bel/app naar 0626350139.

Klik hier voor al onze andere producten!