VOLUSPA GLAZEN GEURKAARSEN IN DE GEUREN MOSO BAMBOO, SPICED PUMPKIN LATTE, GILT POMANDER & HINOKI EN FORBIDDEN FIG!

Voluspa is echte handgemaakte Californische luxe. Exquise geuren, coole, kleurrijke, herbruikbare containers die we in huis ontwerpen en perfect samengestelde kaarsen vormen de ruggengraat van wie we zijn. Onze ingrediënten zijn zeldzaam, wereldwijd ingekocht en van fijne geurkwaliteit. Elk ingrediënt draagt ​​bij aan een exclusief unieke geur die veel verder gaat dan die van typische warenhuiskaarsen. Dat is de reden waarom we zo’n cult- en beroemdheidsvolgeling hebben voor onze geuren. Voluspa heeft nog nooit een kaars verkocht die we niet zelf hebben gemaakt. Dit is een feit waar we altijd trots op zijn geweest, en niet iets dat veel andere merken kunnen claimen.”

–Traci en Troy Arntsen, makers van Voluspa

Specificaties per glazen geurkaars:

  • Kleine glazen kaarsen: brandtijd: 50 uur!
  • Grote glazen kaarsen: brandtijd: 100 uur!
  • Kleine glazen kaarsen: €26,95 
  • Grote glazen kaarsen, beschikbaar in Moso Bamboo: €46,95

Moso bamboo:

Noten van Moso Bamboo, zwarte musk en Japanse cipres. Ons klassieke ontwerp van glazen potten met reliëf krijgt een update met veeleisende Japanse inspiratie. Mooie tinten glinsteren terwijl de vlam de delicate reliëfdruk verlicht. Je zult de pot graag gebruiken voor sieraden, bloemen of decoratie, lang nadat de kaars is verdwenen.

Spiced pumpkin latte:

Noten van verse Kabocha Pompoenpulp, Kokos Crema, Gekruide Brûlée. Nodig het herfstseizoen uit met Voluspa’s Spiced Pumpkin Latte-collectie. Deze collectie roept een vertrouwde maar verfijnde geur op, net als gezellig samen zijn met je favoriete drankje. De op maat gemaakte Sienna Orange glazen pot met reliëf is verpakt in de iconische op Japonica-houtblok geïnspireerde print. Om het uiterlijk van de kaars te verbeteren, houdt een bijpassend decoratief deksel hem stofvrij wanneer hij niet in gebruik is.

Gilt pomander & hinoki:

Noten van Golden Spiced Pomander, Holly Berries, Cardamon & Japanese Hinoki. Ons klassieke ontwerp van glazen potten met reliëf krijgt een update met veeleisende Japanse inspiratie. Mooie tinten glinsteren terwijl de vlam de delicate reliëfdruk verlicht. Je zult de pot graag gebruiken voor sieraden, bloemen of decoratie, lang nadat de kaars is verdwenen.

Forbidden fig:

Ontdek de pure pracht van de wilde vijgenboom. Geworteld in de droge, zonovergoten grond, ontvouwt zich een gladde witte bast met geurige facetten van weelderig groene bladeren. Deze matriarch van de boomgaard wordt bekroond met sappig donker fruit, gevuld met begeerde zoete nectar en bewapend met verfijnde houtachtige stengels. De ruisende wind veegt de essentie van mollige wilde bessen en gevallen, geplette bladeren, waardoor je een aromatische geur krijgt die zo zoet en verleidelijk is dat het zijn naam verdient – Forbidden Fig. 

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@salon-affinity.nl of bel/app naar 0626350139.

Klik hier voor al onze andere producten!