Miriam Verschuren – Verhoef

Eigenaresse

Miriam heeft een grote (internationale) naamsbekendheid in de nagel- en schoonheidswereld. Zij heeft tijdens haar carrière succesvol deelgenomen aan vele nationale- en internationale wedstrijden.

Daarbij heeft zij een aanzienlijke nationale en internationale prijzencollectie in de wacht gesleept, waaronder een 2e plaats tijdens de wereldkampioenschappen in Las Vegas, een 2e plaats bij internationale kampioenschappen en een 1e plaats bij het nationaal kampioenschap.

Na jarenlang op hoog wedstrijdniveau geacteerd te hebben heeft zij tegenwoordig de focus volledig op haar studio en behandelt daar samen met haar team iedere dag tientallen tevreden klanten.

Team Affinity

Het professionele team van Affinity behandelt dagelijks tientallen tevreden klanten en staat graag voor u klaar. Het team volgt met regelmaat cursussen om up-to-date te blijven van de laatste technieken.

Maak kennis met Jade

Hey, ik ben Jade en ik kom uit Valkenswaard.
Ik ben schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.
Ik vind het super leuk om bezig te zijn met beauty, fashion en uiterlijke verzorging.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de bios te gaan, op het terras te zitten, shoppen en natuurlijk nieuwe technieken oefenen met nagels.
Ik word er gelukkig van wanneer ik klanten goed heb kunnen helpen.
Hopelijk tot snel!
Liefs, Jade
It’s time to treat yourself!
It’s time to treat yourself!