Miriam Verschuren – Verhoef

eigenaresse

Miriam heeft een grote (internationale) naamsbekendheid in de nagel- en schoonheidswereld. Zij heeft tijdens haar carrière succesvol deel genomen aan vele nationale- en internationale wedstrijden.

Daarbij heeft zij een aanzienlijke nationale en internationale prijzencollectie in de wacht gesleept, waaronder een 2de plaats tijdens de wereldkampioenschappen in Las Vegas, 2de internationale kampioenschappen en 1ste nationaal kampioenschappen.

Na jarenlang op hoog wedstrijdniveau geacteerd te hebben heeft zij tegenwoordig de focus volledig op haar studio en behandeld daar samen met haar team iedere dag tientallen tevreden klanten.

Team Affinity

Maak kennis met het team van Affinity. Het professionele team behandelt dagelijks tientallen tevreden klanten en staan graag voor u klaar. Het team volgt met regelmaat cursussen om up-to-date te blijven van de laatste technieken.

Affinity biedt jonge aankomende talenten diverse stageplekken aan om ze de kans te geven om de geleerde technieken in de praktijk te brengen onder supervisie van een specialist !

It’s time to treat yourself!

It’s time to treat yourself!