Miriam Verschuren – Verhoef

Eigenaresse

Miriam heeft een grote (internationale) naamsbekendheid in de nagel- en schoonheidswereld. Zij heeft tijdens haar carrière succesvol deel genomen aan vele nationale- en internationale wedstrijden.

Daarbij heeft zij een aanzienlijke nationale en internationale prijzencollectie in de wacht gesleept, waaronder een 2de plaats tijdens de wereldkampioenschappen in Las Vegas, 2de internationale kampioenschappen en 1ste nationaal kampioenschappen.

Na jarenlang op hoog wedstrijdniveau geacteerd te hebben heeft zij tegenwoordig de focus volledig op haar studio en behandeld daar samen met haar team iedere dag tientallen tevreden klanten.

Team Affinity

Het professionele team van Affinity behandelt dagelijks tientallen tevreden klanten en staan graag voor u klaar. Het team volgt met regelmaat cursussen om up-to-date te blijven van de laatste technieken.

Affinity biedt jonge aankomende talenten diverse stageplekken aan om ze de kans te geven om de geleerde technieken in de praktijk te brengen onder supervisie van een specialist !

Maak kennis met Shivah

Hallo allemaal! Ik ben Shivah, 20 jaar oud en ik woon in Veldhoven. Ik ben zowel schoonheidsspecialiste als nagelstyliste.
Mijn hobby’s zijn leuke en gezellige avondjes met vriendinnen houden en natuurlijk met de familie. In de zon zitten doe ik ook heel graag. In mijn vrije tijd vind ik het ook super leuk om nail-art te oefenen en mezelf uit te dagen.
Mijn passie is toch echt het blij maken van mensen en ze met een lach de deur uit laten gaan. Naast de schoonheidsbehandelingen en losse treatments vind ik het echt tof om nagels te maken, van Shellac tot acryl, nail-art en polygel.
Ik ben aanwezig op dinsdag, vrijdag en zaterdag.
Liefs, Shivah
It’s time to treat yourself!
It’s time to treat yourself!