Miriam Verschuren – Verhoef

Eigenaresse

Miriam heeft een grote (internationale) naamsbekendheid in de nagel- en schoonheidswereld. Zij heeft tijdens haar carrière succesvol deel genomen aan vele nationale- en internationale wedstrijden.

Daarbij heeft zij een aanzienlijke nationale en internationale prijzencollectie in de wacht gesleept, waaronder een 2de plaats tijdens de wereldkampioenschappen in Las Vegas, 2de internationale kampioenschappen en 1ste nationaal kampioenschappen.

Na jarenlang op hoog wedstrijdniveau geacteerd te hebben heeft zij tegenwoordig de focus volledig op haar studio en behandeld daar samen met haar team iedere dag tientallen tevreden klanten.

Team Affinity

Maak kennis met het team van Affinity. Het professionele team behandelt dagelijks tientallen tevreden klanten en staan graag voor u klaar. Het team volgt met regelmaat cursussen om up-to-date te blijven van de laatste technieken.

Affinity biedt jonge aankomende talenten diverse stageplekken aan om ze de kans te geven om de geleerde technieken in de praktijk te brengen onder supervisie van een specialist !

Maak kennis met Maike

Ik wil me graag even voorstellen! Ik ben Maike, geboren in 1989 en moeder van een tweeling.

Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam in de beauty branche. Sinds mei 2018 werk ik met veel plezier bij Salon Affinity als nagelstyliste, pedicure en schoonheidsspecialiste.

Het laten genieten en het in de watten leggen van mensen geeft mij voldoening in het vak. Als zij met een glimlach de deur verlaten, geeft mij dat een voldaan gevoel.

Hopelijk tot snel voor mooie nagels of een heerlijke gezichtsbehandeling!

It’s time to treat yourself!
It’s time to treat yourself!