VOLUSPA TIN CANDLES IN DE GEUREN MOSO BAMBOO, GILT POMANDER & HINOKI EN FORBIDDEN FIG!

Voluspa is echte handgemaakte Californische luxe. Exquise geuren, coole, kleurrijke, herbruikbare containers die we in huis ontwerpen en perfect samengestelde kaarsen vormen de ruggengraat van wie we zijn. Onze ingrediënten zijn zeldzaam, wereldwijd ingekocht en van fijne geurkwaliteit. Elk ingrediënt draagt ​​bij aan een exclusief unieke geur die veel verder gaat dan die van typische warenhuiskaarsen. Dat is de reden waarom we zo’n cult- en beroemdheidsvolgeling hebben voor onze geuren. Voluspa heeft nog nooit een kaars verkocht die we niet zelf hebben gemaakt. Dit is een feit waar we altijd trots op zijn geweest, en niet iets dat veel andere merken kunnen claimen.”

–Traci en Troy Arntsen, makers van Voluspa

Specificaties per Tin Candle:

  • Brandtijd: 40 uur!

Product prijs – € 35,00

Moso bamboo:

Noten van Moso Bamboo, zwarte musk en Japanse cipres. Rijke juweeltonen sieren deze prachtig gedessineerde metalen optie, met geur die uit elk van de drie lonten komt. Het sierlijke blik is voorzien van Japans geïnspireerde kunst en heeft een deksel, perfect voor aandenkens als het klaar is met branden. 

Brandtijd: ~ 40 uur

Gilt pomander & hinoki:

Noten van Golden Spiced Pomander, Holly Berries, Cardamon & Japanese Hinoki. Een fluweelzachte, soepele fusie om gouden momenten van het seizoen te vieren – met gekruide kardemom, met kruidnagel bezaaide citruspomander, hulstbessen, kalmerend Japans cederhout, gouden amber en vanillestokjes. Een altijd gedenkwaardige, meditatieve melange, of het nu gaat om het inspireren van rust en een reis van spiritueel welzijn of om te delen voor een luxe geschenk – het is altijd zo goed als goud.

Brandtijd: ~ 40 uur

Forbidden fig:

Noten van gerijpte vijg, fluweelachtige musk, middernachtroos en vijgenblad. Ontdek de pure pracht van de wilde vijgenboom. Geworteld in de droge, zonovergoten grond, ontvouwt zich een gladde witte bast met geurige facetten van weelderig groene bladeren. Deze matriarch van de boomgaard wordt bekroond met sappig donker fruit, gevuld met begeerde zoete nectar en bewapend met verfijnde houtachtige stengels. De ruisende wind veegt de essentie van mollige wilde bessen en gevallen, geplette bladeren, waardoor je een aromatische geur krijgt die zo zoet en verleidelijk is dat het zijn naam verdient – Forbidden Fig.

Brandtijd: ~ 40 uur

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@salon-affinity.nl of bel/app naar 0626350139.

Klik hier voor al onze andere producten!