MARC INBANE biedt met haar natural tanning producten een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Natural Tanning Mousse (150ml) – € 39,95
Tot 9 dagen een zomerse teint en energieke uitstraling met dé MARC INBANE mousse!Onze tanning mousse is niet zomaar een zelfbruiner. Deze bevat namelijk 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW; een hyaluronzuur die als enige doordringt tot de diepere huidlagen. Dit stimuleert o.a. de vorming van Collageen en verbetert de huidstructuur. De zelfbruiner mousse breng je eenvoudig aan met onze tanning Glove.


Natural Tanning Spray (200ml) – € 39,95
De Award-winning MARC INBANE spray voor hem & haar.Bruin zonder zon was nog nooit zo makkelijk! De tanning spray van MARC INBANE is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke gebruinde huid.Onze Tanning Spray is gemakkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en geeft geen ongewenste vlekken en strepen. Het ingenieuze spraysysteem zorgt voor een fantastische verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke en zomerse teint houdt gemiddeld vijf dagen aan.

Wat maakt onze Tanning Spray zo bijzonder?
– Voor hem & haar
– Gezonde en veilige tanning zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank
– Bevat geen drijfgas
– Makkelijk zelf aan te brengen
– Droogt snel en zonder vlekken 
– Tot 5 dagen een zomerse teint
– Geschikt voor alle huidtypen
– Eén flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gelaat of 8 tot 10 keer voor het gehele lichaam
– Geeft een egaal resultaat en géén worteleffect
– Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë vera, Ginkgo en vitamine E
– Dermatologisch getest en hypoallergeen
– Vrij van parabenen en siliconen
– Vegan

Perle de Soleil – Tanning Drops (15ml) – € 34,95
Award-winning MARC INBANE perle de soleil met 4-voudige tanningtechnologie.Voeg de MARC INBANE drops toe aan je favo dagcrème, bodylotion en zonnebrand en krijg een zomerse teint op maat!TIP: gebruik 2 à 3 druppels voor een gezonde gloedof 4 à 5 druppels voor een stralende zonovergoten teint.

Wat maakt de Perle de Soleil zo bijzonder?

MARC INBANE perle de soleil dankt haar populariteit aan de viervoudige bruiningswerking. De tanning drops creëren moeiteloos een gezonde, natuurlijke teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse teint.
De airless flacon zorgt voor een langere houdbaarheid zónder conserveermiddelen.
De druppelapplicator geeft systematisch één druppel af: je gebruikt dus altijd precies de gewenste hoeveelheid.

Glove – € 9,95
Deze zelfbruiner handschoen is een handige en zeer essentiële tool voor het tannen van het lichaam en het gelaat.Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur zorgt de Glove ervoor dat onze tanning (Natural Tanning Spray en Natural Tanning Mousse) egaal verdeeld wordt over het lichaam en voorkomt zo vlekken en strepen. 

De kabuki brush – € 24,95
De Kabuki Brush is een handige kwast voor het egaal aanbrengen van tanningproducten op het gelaat en de handen en voeten. De hypoallergene en antibacteriële borstelhaartjes zijn vlak afgewerkt voor het mooi blenden en egaliseren van het product, waardoor geen vlekken of strepen ontstaan. Dankzij een speciale coating neemt de brush geen product op, wat deze brush echt uniek maakt.


Travel Set (reisformaat) – € 39,95
Met deze set heb jij je favoriete MARC INBANE tanningproducten altijd bij de hand! De Travel Set bestaat uit de Natural Tanning Spray (50 ml), Kabuki Brush en een luxe, handgemaakte clutch.Tip: Het perfecte reisaccessoire die past in je handbagage of als ideale starterset! 

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@salon-affinity.nl of bel/app naar 0626350139.

Klik hier voor al onze andere producten!