DADI OIL – 3.75ml = €6,99, 14.3ml = €19,99

Dadi’ Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien Naturlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking

DADI LOTION – 59ml = €9,99, 236ml = €29,99, 946ml = €74,99

Jezelf verwennen met een heerlijke lotion? Gebruik Luxury Dadi Lotion. Deze hand- en bodylotion is gebaseerd op de prijswinnende Dadi’Oil en heeft daarom ook dezelfde heerlijke geur. Luxury Dadi Lotion trekt snel in en is niet vet. De vegan lotion bevat uitsluitend zuivere, natuurlijke ingrediënten. Door de neutrale geur, is Luxury Dadi Lotion zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Luxury Dadi Lotion is zo ontworpen dat het de vochtbalans in de huid optimaal houdt.
  • Trekt snel in en is niet vettig.
  • Zorgt voor een optimale vochtbalans.
  • Gebaseerd op de prijswinnende Dadi’Oil.
  • Is vegan en cruelty free.
  • Bevat geen kunstmatige toevoegingen.
  • Bevat extra vergine olijfolie, avocado olie en jojoba olie.
  • Bevat natuurlijke vitamine E (Tocopherol).
  • Vrij van sulfaten en parabenen.

DADI LIP BALM – € 9.95

Dadi’ Lip Balm is een 100% natuurlijke lippenbalsem voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen.Dadi’ Lip Balm helpt ogenblikkelijk tegen schrale lippen.Deze lippenbalsem bevat: bijenwas, kokosolie, aloë, jojoba olie, cacaoboter, olijfolie, avocado olie en de oliën uit Dadi’ Oil en natuurlijke vitamine E.Ze bevat natuurlijk geen parabenen of petroleum.

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@salon-affinity.nl of bel/app naar 0626350139.

Klik hier voor al onze andere producten!