VERSCHEIDENE KEUZES, PRACHTIGE KLEUREN!

Shellac is de nieuwste innovatie van CND! Met Shellac heb je gegarandeerd 14 dagen prachtige, hoogglans nagels! Shellac breng je al binnen 30 minuten aan en omdat je de lak uithardt onder een UV-lamp heb je geen droogtijd nodig! De Shellac lak biedt je nagels een sterke, natuurlijke bescherming en blijft tot wel 14 dagen geheel krasvrij!

Maar wat is Shellac precies? Shellac is een hybride nagellak, die je draagt als een gel. De combinatie van de Shellac Top Coat en Base Coat en de Shellac kleuren, die je uithardt onder een UV-lamp maken je nagels bijna onverwoestbaar! Shellac is dus absoluut geen traditionele nagellak, waarbij je na het aanbrengen nog minuten lang zoet bent met de droogtijd. Bovendien kunnen de kleinste krassen en beschadigingen bij een traditionele nagellak al fataal zijn. Dankzij de hybride eigenschap van Shellac zijn je nagels veel harder, heb je geen droogtijd meer en weerstaat het krassen en beschadigingen zonder direct af te bladderen! 

Voor wie is Shellac? Shellac is voor iedereen die geen acryl- of pure gel nagels meer wil, maar wel de kwaliteit van mooi verzorgde kunstnagels. Shellac is een zeer professioneel product waarbij je, anders dan bij een traditionele nagellak, ook gebruik moet maken van een Top Coat, Base Coat en een UV-lamp. 

 Zeg de welbekende nagellak problemen maar gedag, want het is vanaf nu: HELLO Shellac! Bekijk een greep uit onze Shellac kleuren hier!

ONZE VERSCHILLENDE NAGEL BEHANDELINGEN MET SHELLAC:

  • Shellac natuurlijke nagels € 27,50
  • Shellac teennagels € 29,50
  • Oude Shellac afweken en nieuwe Shellac aanbrengen € 31,50
  • Shellac tenen en nagels €60,00

Heeft u nog vragen of wilt u graag een behandeling reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 040 2544985 of via info@salon-affinity.nl

 

Klik hier voor al onze andere producten!